TIJDEN:   00:00 - 00:00
24/7 BEREIKBAAR
LOCATIE: Blauwweg 18
3328 XP Dordrecht
CONTACT: 06 82 89 43 43
info@taxigalaxy.nl
Top
 

Over

Ali Kazmouz

Taxi Galaxy is het taxibedrijf van Ali Kazmouz; een vakbekwaam taxichauffeur uit Syrië, die sinds 2015 met zijn vrouw en twee kinderen een nieuwe toekomst opbouwt in Nederland.

Snel en comfortabel

Taxi Galaxy is een flexibel persoonsvervoerbedrijf voor straattaxi- en zakelijk vervoer. Taxi Galaxy brengt u snel, comfortabel en veilig naar het door u gewenste adres. Taal- en stratenkennis zijn uiteraard up-to-date. Want de heer Kouzmouz spreekt inmiddels prima Nederlands en de taxi is uitgerust met een hightech navigatiesysteem die u probleemloos naar uw plaats van bestemming leidt.

Altijd de goedkoopste

Gastvrijheid, stiptheid, een goede service én een lage ritprijs zijn de peilers waarop Taxi Galaxy bouwt aan een brede klantenkring. Een relaxte rit naar het ziekenhuis. Of comfortabel met de taxi naar Schiphol of het theater; Taxi Galaxy staat voor u klaar. Altijd op tijd. Altijd de goedkoopste.

Chevrolet Orlando

Het wagenpark van Taxi Galaxy bestaat vooralsnog uit één auto; de elegante en uiterst comfortabele Chevrolet Orlando. Deze auto biedt desgewenst plaats aan 6 passagiers (plus 4 koffers) en kenmerkt zich door zijn comfortabele, ondersteunende stoelen. In deze stijlvolle Chevrolet zit u als een koning(in) en komt u dus altijd uitgerust op uw plaats van bestemming.

Vaste klanten

Bent u vaste klant van Taxi Galaxy? Dan kunt u gebruikmaken van ‘rijden op rekening’. U ontvangt dan achteraf, per afgesproken periode, een factuur.

reserveer uw rit

Taxi Galaxy Reserveren

*Deze velden zijn verplicht om in te vullen.